Actualitate

Un şofer beat a lovit o maşină şi a fugit de la locul accidentului

Un accident rutier a avut loc ieri, în jurul orei 17.00, în localitatea clujeană Dej. Un şofer beat a lovit o maşină, după care a fugit de la locul accidentului.

Poliţiştii din Dej au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Mintiu Gherlii cu privire la faptul că a fost lovit de şoferul unui autoturism, care apoi a plecat de la locul accidentului. În urma cercetărulor s-a constatat că şoferul vinovat era beat şi avea permisul de conducere suspendat. „Este vorba de un bărbat de 59 ani, din municipiul Dej, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta  avea o concentraţie de 0,53 mg/l alcool în aerul expirat. De asemenea, bărbatul figurează în evidenţe cu permisul de conducere reţinut”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Potrivit sursei citate, în cazul de faţă se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter