Actualitate

Accident rutier la Gară: Un autocamion s-a răsturnat după ce a lovit o mașină

Un accident rutier a avut loc în această dimineță, în jurul orei 10.00, în zona Gării CFR din Cluj-Napoca. Un autocamion s-a răsturnat după ce nu a respectat semnificația unui indicator rutier și a lovit o mașină.

Potrivit reprezentanților poliției clujene, un autocamion ce se deplasa de pe strada Locomotivei spre strada Căii ferate nu a respectat semnificația indicatorului „Ocolire” și și-a continuat deplasarea pe șinele de tramvai intrând într-o mașină.

„Autoutilitara nu a respectat semnificația indicatorului „Ocolire” și și-a continuat deplasarea pe șinele de tramvai intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, care circula pe aceeași direcței de mers și care a încercat să vireze la stânga. În urma impactului, autoutilitata s-a răsturnat pe șinele de tramvai”, au declarat pentru Monitorul de Cluj reprezentanții IPJ Cluj.


Potrivit aceleiași surse, în cădere, autocamionul a mai lovit încă două mașini parcate pe marginea drumului. Accidentul nu s-a soldat cu răniți doar cu pagube materiale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter