Actualitate

UPDATE - O PERSOANĂ ARESTATĂ și TREI MAȘINI CONFISCATE în urma percheziţiilor din județul Mureș

Polițiștii clujeni au arestat o persoană și au confiscat trei mașini în urma perchezițiilor efectuate, vineri dimineaţă, pe raza județului Mureș, la domiciliile a șase persoane bănuite de furt din societăţi comerciale, prejudiciul cauzat fiind estimat la aproximativ 50.000 de lei.

Mașină confiscată de polițiștii clujeni în urma perchezițiilor din județul Mureș Mașină confiscată de polițiștii clujeni în urma perchezițiilor din județul Mureș

UPDATE: O persoană arestată și trei mașini confiscate

„În urma percheziţiilor, două persoane, bănuite de complicitate la săvârşirea furturilor, au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Dej, pentru audieri. Faţă de una dintre acestea s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă”, transmite IPJ Cluj.

De asemenea, potrivit aceleași surse, au fost confiscate 3 autoturisme, în privinţa cărora există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârşirea faptelor ilicite.


--------

Poliţiştii clujeni din cadrul IPJ Cluj au efectuat, vineri dimineaţă,  șase percheziţii domiciliare, pe raza județului Mureș, la persoane bănuite de furt din societăţi comerciale, prejudiciul cauzat fiind estimat la  aproximativ 50.000 de lei.


Persoanele vizate sunt bănuite de comiterea mai multor furturi, comise în perioada iunie - august a.c., din societăţi comerciale de pe raza judeţelor Cluj şi Sibiu. Prejudiciul cauzat prin comiterea de infracţiuni este estimat, până în prezent, la aproximativ 50.000 de lei.

„Trei bărbaţi dintre cei vizaţi, sunt cercetaţi în stare de arest preventiv, după ce au fost reţinuţi la data de 23 august a.c. de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej. Aceştia au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau ţigarete dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Sibiu”, informează IPJ Cluj.


În acţiune sunt agrenaţi 36 de poliţişti din cadrul structurii de investigaţii criminale, poliţişti criminalişti, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precum şi jandarmi.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului pentru Operaţiuni Speciale Mureş şi al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Cluj.

abonare newsletter