Actualitate

Boc a intrat în joc: și-a turnat în cap o găleată cu apă cu gheață. Care sunt nominalizările primarului - VIDEO

Campania de donații “ALS Ice Bucket Challenge” la care au aderat numeroase personalități din întreaga lume l-a “prins” și pe primarul Emil Boc.

Emil Boc Emil Boc

Boc a fost provocat de sportivii clubului MMA Transilvania. Printr-un filmuleț postat duminică după-masă pe pagina sa oficială de Facebook, primarului Emil Boc îi nominalizează pe cei care trebuie să răspundă provocării sale în termen de 24 de ore. “Am răspuns provocării sportivilor clubului MMA Transilvania și am donat o sumă de bani pentru ajutorarea celor care suferă de ALS (scleroză laterală amiotrofică). Îi provoc pe Daniel Buda, Elena Udreași Alex Boc!”, a spus Boc.

"ALS Ice Bucket Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă cu gheaţă şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.


Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake, George Bush, dar şi fotbaliştii Cristiano Ronaldo, David Beckham, antrenorul Jose Mourinho şi tenismenul Novak Djokovici.

Fenomenul a fost imitat şi în România, preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, atacanţii Adrian Mutu şi Romeo Surdu, antrenorul Flavius Stoican au acceptat şi ei să li se toarne apă rece pe cap.

Ultimele Stiri
abonare newsletter