Actualitate

Se prelungește sesiunea pentru Rabla 2014

Dosarele se vor depune la sediul Administrației Fondului pentru Mediu, iar termenul limită de depunere a acestora este 30 septembrie 2014.

Preşedintele Administrației Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, a dispus prelungirea sesiunii de depunere şi validare a dosarelor pentru persoanele juridice şi instituțiile publice din programul de stimulare a înnoirii parcului auto național 2014 până în 30 septembrie.

Persoanele juridice şi instituțiile publice interesate pot consulta ghidul de finanțare publicat pe site-ul instituției în care sunt prevăzute atât condițiile de eligibilitate, cât şi documentaţia necesară pentru înscrierea în program. Lista persoanelor juridice şi a instituțiilor publice, validate să participe în programul „Rabla 2014”, va fi publicată pe site-ul instituției.


Cabinetele individuale de avocaţi, medici sau asistenţi sociali, birourile notariale sau de arhitectură şi alţi reprezentanţi ai profesiilor liberale se pot înscrie în programul Rabla pentru persoane juridice, în urma unor modificări aduse programului după ce au existat solicitări în acest sens.

„Am luat în calcul solicitările venite din partea acestor organizaţii care îşi doreau să achiziţioneze o maşină prin programul Rabla. Astfel, dacă deţin calitatea de proprietar, acţionează în nume propriu şi au sediul profesional în România, acum îşi pot depune dosarele la Administraţia Fondului pentru Mediu pentru înscrierea în program", a declarat Adrian Gearâp pentru Mediafax.

Ultimele Stiri
abonare newsletter