Actualitate

UPDATE - Un avion de pasageri s-a PRĂBUŞIT. 38 de oameni au MURIT și 10 au fost RĂNIȚI

Avionul a pierdut controlul după desprinderea de pe pistă şi a rezistat doar câteva secunde în aer.

Un avion de pasageri s-a PRĂBUŞIT. Peste 40 de oameni au MURIT Un avion de pasageri s-a PRĂBUŞIT. Peste 40 de oameni au MURIT

UPDATE: 38 de persoane au murit, alte 10 persoane fiind rănite, anunţă autorităţile iraniene

"La bordul avionului erau 40 de pasageri şi opt membri ai echipajului. (...) Treizeci şi opt de persoane au murit. Zece au supravieţuit şi sunt la spital", a declarat Ahmad Majidi, adjunctul ministrului iranian al Transporturilor, citat de Mediafax.

"Avionul a căzut într-o zonă împădurită, la marginea unui cartier rezidenţial; nu există victime la sol", a declarat Alireza Jahanguirian, preşedintele Organizaţiei aeronautice civile din Iran.


Bilanţul prezentat anterior de agenţia IRNA era de 48 de morţi.

Avion prăbușit în apropiere de Teheran

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în apropierea aeroportului din Teheran. 40 de pasageri și cei opt membri ai achipajului au murit în accident, informează agenţia de presă iraniană, citată de Mediafax. Conform martorilor oculari, avionul a pierdut controlul după desprinderea de pe pistă şi a rezistat doar câteva secunde în aer.


Aeronava s-a prăbuşit în apropierea aeroportului Mehrabad, în vestul oraşului, informează BBC.

Avinul Iran-140 Sepahan Air s-a prăbuşit la scurt timp după decolare, în afara capitalei, informează agenţia iraniană Fars.


Mohammad Ilkhani, directorul Companiei Aeriene iraniene, a declarat că avionul avea la bord 40 de pasageri şi 8 membri ai echipajului. Ilkhani a confirmat că pilotul a piedut controlul aeronavei la sfârşitul pistei şi s-a prăbuşit la câteva secunde.

Conform unor surse de la locul accidentului, pilotul era ucrainean, iar toţi cei 48 de pasageri de la bord au murit.


În ultimii 25 de ani au avut loc peste 200 de accidente în care au fost implicate avioane iraniene, provocând moartea a peste 2.000 de oameni.

Fotografii de la locul accidentului: AICI

abonare newsletter