Actualitate

Cum va arăta Calea Moţilor după modernizare

Licitaţia pentru începerea lucrărilor de asfaltare a străzii Calea Moţilor se află acum în faza de contestaţie. După ce va fi rezolvată această problemă, va începe modernizarea propriu-zisă.

În momentul de faţă, pe Calea Moţilor se lucrează pentru introducerea cablurilor în subteran şi la reţeaua de gaz, urmând ca ulterior să înceapă lucrul echipele de la Compania de Apă Someş. “Pentru 1 septembrie suntem pregătiţi să se finalizeze lucrările de pe Moţilor cu ceea ce înseamnă Gazul şi cablurile care trebuie introduse în subteran. După aceea va urma lucrarea Companiei de Apă Someş şi modernizarea străzii în cadrul proiectului Oraşul Comoară”, a declarat primarul Emil Boc.

Acum, licitaţia pentru repararea străzii este în contestaţie, dar când se va rezolva acest aspect, vor începe lucrările pentru schimbarea conductei de apă şi apoi cele de asfaltare.


După modernizare, aspectul străzii Calea Moţilor va fi cu totul schimbat. “Vor dispărea stâlpii de la Electrica, va fi pavaj, iluminat ornamental, exact ca pe Eroilor. Va fi o stradă de vârf a Clujului”, a conchis Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter