Actualitate

Reclamaţie la Protecţia Consumatorului împotriva Pensiunii “La Mesteceni”

Un clujean reclamă la Protecţia Consumatorului sistemul fictiv de rezervări de la Pensiunea “La Mesteceni”.

Un clujean se plânge că a fost purtat pe drumuri şi dus de nas de angajaţii Pensiunii “La Mesteceni” din satul Ciurila. Mircea Rusu povesteşte că a dorit să petreacă o zi alături de familie şi de prieteni la piscina pensiunii, lucru care s-a dovedit a fi mult mai complicat decât şi-ar fi imaginat. Bărbatul susţine că a depus deja o plângere la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj.

Iată mai jos integral plângerea trimisă de clujean la Protecţia Consumatorului:


„În cursul zilei de ieri, 02.08.2014, am sunat și întâmplător am trecut pe la pensiunea La Mesteceni, din localitatea Salicea la 12 km de Cluj Napoca, cu dorința de a rezerva pt. azi, 03.08, şase seslonguri pentru familia mea la piscină (2 copii de 7 luni, respectiv 3 ani) și ceva prieteni apropiați, surâzându-mi ideea că este număr limitat de locuri în funcție de numărul de seslonguri și nu este aglomerat.

Deși dânşi au trecut și folosit pe website-ul lor termenul de REZERVARE, doresc să menționez că în secolul 21 acest lucru nu este posibil, practic eu ca și consumator sunt informat în mod eronat că s-ar putea face rezervări.


Discutând cu băiatul de la bar care se ocupă cu rezervările, atât la telefon cât și față în față, mi-a spus că ei nu fac rezervări și că pentru a beneficia de locuri se merge pe principiul «primul venit, primul servit», fără a-mi da posibilitatea de a achita în avans locurile cu o zi înainte... pe motiv că «nu-i lasă sistemul» (deși bonurile nu sunt fiscale și evaziunea e ca la mama ei), dar m-a informat că ei deschid în fiecare dimineață la ora 9 și dacă o să ajung la acea oră, o să am locuri fără niciun fel de probleme.

Zis și făcut, mi-am mobilizat întreaga familie (pt cei care știu ce înseamnă să pregătești doi copii de 7 luni respectiv 3 ani) să fac cei 12 km cu mașina și să ajungem pe ora 9 la respectiva locație în Salicea.


Când să mergem să achitam locurile, chiar ne-am bucurat că nu era mai nimeni la piscină, dar surpriză, toate locurile sunt plătite încă de la oră 8... păi ei nu deschideau la 9? Oricum, NU ESTE TRECUT nicăieri orarul de funcționare, cum orice firmă știu că este obligată să o facă.

Este o bătaie de joc la adresa clienților, să-i pui pe drum 24 km (dus întors), pentru niște minciuni ordinare. Sau vă dați seama ce matinali sunt toți clujenii?! Să mergi 12 km să fii acolo la ora 8 dar să te întorci în Cluj să mai tragi un pui de somn?”, se întreabă  Mircea Rusu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter