Actualitate

Un bărbat a fost găsit înecat în Lacul Sucutard

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Sucutard a fost găsit înecat vineri, 1 august 2014, în Lacul Sucutard. Trupul bărbatului a fost scos la suprafață de echipa de scufundări din cadrul Detașamentului de Pompieri din Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj, echipajul de scufundări din cadrul Detașamentului de Pompieri din Cluj-Napoca a fost solicitat de către poliția clujeană, în urma cu aproximativ două ore, să intervină pentru găsirea trupului unui bărbat dispărut de acasă de ieri. O operațiunea de găsire a bărbatului a durat aproximativ o oră.

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul a fost văzut ultima oară joi, 31 iulie 2014, iar vineri, în jurul orei 17.00 poliția a fost sesizată despre fapul că pe marginea Lacului Sucutard au fost găsite mai multe obiecte vestimentare.


„Poliția a fost sesizată în jurul orei 17:00 cu privire la fapul că pe marginea lacului din localitatea Sucutard au fost găsite mai multe obiecte vestimentare. Noi am anunțat imediat ISU care au intervenit la fața locului și au scos la suprafață trupul unui bărbat în vârstă de 36 de ani din localitate. Potrivit unor martori, bărbatul a fost văzut ultima dată ieri. De asemena, din primele verificări pe corpul bărbatului nu s-au observat urme de violentă. Poliția va continua cercetările pentru a stabili exact cauzele înecului” a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter