Actualitate

Petrecere terminată la spital. Mai mulţi tineri băuţi s-au luat la bătaie pe Bulevardul Muncii

Mai mulţi tineri au ajuns în noaptea de marţi spre miercuri la spital cu răni grave după ce s-au luat la bătaie la o petrecere care a avut loc pe Bulevardul Muncii. Ameţiţi bine de alcool tinerii şi-au împărţit pumni, fiind calmaţi doar de poliţiştii care au intervenit să aplaneze scandalul.

sursa foto diez.md sursa foto diez.md

La data de 23 iulie, ora 01:20, Poliţia a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe Bulevardul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca, are loc o altercaţie între mai multe persoane.

“La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, care au stabilit faptul că în cadrul unei petreceri, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a apărut un conflict între mai multe persoane, acestea agresându-se reciproc. Conflictul a fost aplanat de către poliţişti, iar cei aflaţi la faţa locului au fost legitimaţi, urmând să se stabilească participaţia fiecăruia în altercaţie”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Două persoane au fost transportate la U.P.U. 1 Cluj-Napoca pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar alte trei persoane au fost sancţionate de către poliţişti conform Legii 61/1991 privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru clarificarea tuturor aspectelor în care a survenit conflictul, pentru stabilirea gradului de implicare a fiecărei persoane şi tragerea acestora la răspundere.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter