Actualitate

Ce spune Boc despre clujencele care fac plajă topless pe malul Someşului

Pe malul Someşului, pe “plaja lui Boc” un număr mare de clujeni de toate vârstele fac plajă în fiecare zi din momentul în care începe sezonul cald.

Unii se declară deranjaţi de faptul că tinerele mai îndrăzneţe fac plajă topless pe malul Someşului. Astfel, potrivit Napoca FM, un clujean a reclamat primarului Emil Boc faptul că se simte “agresat vizual” de femeile care fac plajă fără sutien.

Într-un interviu pentru postul de radio, Boc a dat asigurări că femeile nu vor fi amendate pentru că “ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place”. “Cineva s-a simţit agresat vizual pentru că se făcea prea mult topless pe malul Someşului. Mi s-a cerut să iau măsuri”, a spus Boc.  Potrivit lui Boc, din solicitare reieşea faptul că primarul ar trebui să intervină şi să îmbrace fetele de pe malul Someşului. “Am avut câteva priorităţi mai importante până acum. Problema rămâne în analiza Primăriei”, a precizat Boc. Primarul a mai spus că va fi verificat nisipul pentru a vedea dacă s-a deteriorat.


“Dacă nu se încalcă ordinea publică, nu primeşte nimeni amendă. Nu putem să dăm amenzi aşa, vorba aceea, ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place”, a spus primarul despre femeile care fac plajă topless.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter