Actualitate

Hoţi de stupi, reţinuţi de poliţiştii clujeni - FOTO

Trei bărbaţi au fost reţinuţi marţi, 8 iulie 2014, pentru 24 de ore, de către poliţiştii clujeni după ce au furat 50 de stupi, cauzând un prejudiciu de 38.000 lei.

Stupi furaţi de cei trei hoţi şi recuperaţi de poliţiştii clujeni. Foto: IPJ Cluj Stupi furaţi de cei trei hoţi şi recuperaţi de poliţiştii clujeni. Foto: IPJ Cluj

„Poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj - Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, din comuna Cojocna, suspectaţi de sustragerea a peste 50 de stupi. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că în perioada martie – iunie, cei trei bărbaţi ar fi sustras 53 de stupi, de pe raza comunelor Apahida şi Căianu.  Totodată, în urma verificărilor desfăşurate, s-a constatat că bărbaţii, în noaptea de 15 spre 16 iunie, ar fi sustras aproximativ 800 kg de nutreţ, în valoare de circa 750 lei, de pe un teren agricol din comuna Căianu”, relatează IPJ Cluj

Prejudiciul, de aproximativ 38.000 de lei, a fost recuperat parţial de către autorităţi.


Poliţiştii clujeni mai transmit că faţă de cei trei bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter