Actualitate

O tânără de 18 ani din Cluj, VIOLATĂ într-un VAGON din gară, după care a fost tâlhărită

Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut 24 de ore un bărbat de 31 de ani pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie. Totodată, faţă de acesta s-a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

sursa foto exclusivnews.ro sursa foto exclusivnews.ro

La data de 30 iunie, ora 15:45, Poliţia a fost sesizată de către o tânără de 18 ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că a fost victima infracţiunilor de viol şi tâlhărie.

Aceasta a reclamat faptul că, în timp ce se afla în staţia unei linii de tramvai situată în Piaţa Gării, din municipiul Cluj-Napoca, împreună cu un tânăr de 17 ani, din comuna Aghireşu, au fost abordaţi de un bărbat, care i-a obligat să îl însoţească.


Ameninţaţi cu o bucată de metal, cei doi au fost conduşi într-un vagon de călători dezafectat, aflat la circa un kilometru de staţia C.F.R. Cluj-Napoca, unde tânăra a fost obligată să întreţină raporturi sexuale.

După comiterea faptei, sub ameninţare, bărbatul i-a deposedat pe cei doi tineri de telefoanele mobile.


În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj- Napoca a fost identificată şi depistată persoană bănuită de săvârşirea faptelor ilicite, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 31 de ani, din judeţul Timiş.

La data de 1 iulie, în urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 31 de ani a fost reţinut 24 de ore, iar instanţa competentă a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „viol” şi „tâlhărie”.


“În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

abonare newsletter