Actualitate

ACCIDENT MORTAL în Gherla: O femeie a DECEDAT după ce un AUTOCAR s-a izbit de o AUTOUTILITARĂ

Un grav accident de circulație s-a produs, în jurul orei 19.00, la intrarea în Gherla dinspre Dej. Un autocar plin cu pasageri s-a izbit de o autoutilitară. În urma impactului, o femeie a decedat, iar alta a fost rănită grav.

Persoanele care se aflau în autoutilitară au rămas încarcerate. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe și echipaje de descarcerare ale ISU Cluj.

În urma împactului femeie din utilitară , în vârstă de 32 de ani, și-ar fi pierdut viața iar o altă persoană a suferit leziuni corporale grave.


Politiștii i-au testat cu aparatul etilotest pe ambii șoferi, nici unul dintre aceștia nefiind în stare de ebrietate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vârci, accidentul a avut loc pe DN 1 C, la intrarea în Gherla dinspre Dej, şi s-a produs după ce şoferul unei autoutilitare nu a permis conducătorului unui autocar care circula regulamentar din spate să facă depăşirea în care se anagajase.


"Şoferul unei autoutlitare care circula dinspre Dej nu a permis unui autocar care circula din spate să efectueze o depăşire în care se angajase regulamentar şi a virat la stânga fără să se asigure. În acel moment, autocarul a acroşat autoutilitara dintr-o parte. În urma impactului, o femeie de 31 de ani, pasageră în autoutilitară, a decedat, iar şoferul maşinii, în vârstă de 52 de ani, a fost rănit grav şi a fost transportat la spital”, a declarat Simona Vârci, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj a mai precizat că în autocar se aflau nouă persoane, însă nimeni nu a fost rănit.


Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Etichete: mort gherla
Ultimele Stiri
abonare newsletter