Actualitate

Google Street View ajunge din nou la Cluj

Începând de săptămâna viitoare mașina Google Street View va străbate din nou străzile din Cluj-Napoca, în cadrul unei noi campanii demarate de Google în vederea actualizării imaginilor sale din marile orașe din România.

Pe lângă Cluj-Napoca, mașinile Google Street View mai pot fi văzute și în București, Timișoara, Constanța sau Sibiu.

Street View pentru Google Maps a fost lansat în România la sfârșitul anului 2010, fiind primul serviciu localizat introdus după deschiderea biroului Google din România în noiembrie 2010. Cea mai recentă actualizare a imaginilor Street View din România a fost realizată în aprilie 2013, conform HotNews.


Acoperirea Street View în România a fost extinsă atunci cu sute de localități și peste 40.000 de km, aproape toată țara fiind disponibilă în Street View. De asemenea, pe Google Maps au fost adăugate imagini panoramice pentru zeci de atracții turistice din România.

Street View permite utilizatorilor să exploreze și să viziteze virtual zone, orașe sau drumuri prin imagini panoramice de la nivelul străzii. Funcționalitatea este disponibilă și în Google Earth și versiunea mobilă a Google Maps. Programul este disponibil în peste 55 de țări din toată lumea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter