Actualitate

Trei tineri, reţinuţi după ce au spart mai multe magazine din Mănăştur. Acţionau numai noaptea

La data de 16 iunie, poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore 3 bărbaţi care ar fi sustras, în repetate rânduri, ţigări din incinta unor magazine din Cluj-Napoca. Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 6.000 lei.

La data de 8 iunie, ora 02:44, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată de agentul de pază al unui magazin situat pe Calea Mănăştur din Cluj-Napoca cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras din interior ţigări şi bani, prejudiciul fiind de 3.500 lei.

Totodată, la data de 9 iunie, ora 02:30, Poliţia a fost sesizată de agentul de pază al  unui magazin situat pe strada Mehedinţi din Cluj-Napoca, care reclama faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul sediului şi au sustras mai multe pachete de ţigări. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 2.500 lei.


În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceleaşi persoane, prin forţarea uşii de acces, au pătruns în incinta ambelor magazine.

La data de 16 iunie, poliţiştii au reuşit să îi identifice pe cei implicaţi, constatându-se că este vorba de trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.


Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt calificat”.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea unităţii de parchet competente pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter