Actualitate

Accident la ieşirea din Floreşti. O tamponare a îngreunat circulaţia zeci de minute FOTO

Un accident de circulaţie a avut loc duminică după amiaza la ieşirea din Floreşti către Cluj-Napoca pe DN 1 E 60 în dreptul magazinului Metro. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate pe un singur sens de mers minute în şir.

La data de 15 iunie, ora 17:45, pe raza comunei Floreşti, judeţul Cluj, la ieşirea din localitate spre Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Din fericire, nicio persoană implicată în accident nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit poliţiştilor, şoferul unui autoturism nu ar fi păstrat o distanţă suficientă de siguranţă faţă de autovehiculele care se deplasau în faţa sa, intrând în coliziune faţă-spate cu un alt autoturism condus regulamentar. În urma impactului maşina care circula regulamentar a fost proiectată în scuarul de beton care separă sensurile de mers doborând un semafor.


"Este vorba de o tamponare faţă-spate, nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale însemnate. Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate pentru câteva minute", au precizat poliţiştii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter