Actualitate

Bac “pe bune” şi în acest an

<p><img src="documente/stories/04_aprilie/06_ziua/06-daniel-funeriu-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ministrul Daniel Funeriu avertizează că la Bac nu se va putea copia.</p>

 

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a avertizat astăzi la Cluj, că niciun elev nu va putea copia anul acesta la examenul de Bacalaureat şi a spus că ceea ce s-a întâmplat săptămânile trecute cu controalele în vămi, se poate petrece şi în Educaţie.


Ministrul a subliniat că ceea ce s-a început anul trecut în materie de vigilenţă la examenele terminale pe care le dau liceeni va continua şi anul acesta.

”Vă asigur că nu se va mai fura startul în viaţă şi nu se va mai copia la examenele de bacalaureat. Dacă alţii nu vor fi vigilenţi, ce aţi văzut în vămi veţi vedea şi în Educaţie. Este un semnal pe care doresc să îl transmit”, a declarat Daniel Funeriu, într-un discurs ţinut în faţa studenţilor de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca.

Ministrul Funeriu participă alături de ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, la Conferinţa Consorţiului USAMV care se desfăşoară la Cluj-Napoca.

abonare newsletter