Actualitate

Primarul din Feleacu, acuzat de conflict de interese. Şi-a dat singur un teren în comună

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unui conflict de interese în cazul primarului din comuna Feleacu, Nicolae Balea.

Nicolae Balea se află în vizorul ANI după ce în perioada exercitării primului mandat de primar, 2008 – 2012, şi-a aprobat singur intrarea în proprietate a unui teren în localitate. “În perioada exercitării primului mandat (2008 – 2012), în calitate de preşedinte al Comisiei locale pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor din Feleacu, a încheiat acte aferente emiterii titlului de proprietate în favoarea sa, în baza cărora a primit dreptul de proprietate pentru o suprafaţă de 499 mp”, arată reprezentanţii ANI. Potrivit acestora, primarul a încălcat prevederile legale.

În situaţie de conflict de interese se mai află şi doi primari din Argeş.


Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter