Actualitate

Începe ElectroTech

<p />În perioada 9-20 mai, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) va avea loc ediţia a XI-a a evenimentului ElectroTech.

 

În cadrul Electrotech vor avea loc prezentări de companii, concursuri tematice, traininguri, workshopuri, prezentări tehnologice, dar şi activităţi practice în cadrul campusului studenţesc Observator, unde se află căminele celor trei facultăţi implicate în proiect.


Evenimentul este derulat de Organizaţia Studenţilor din UTCN şi vine în întâmpinarea studenţilor interesaţi de tehnologiile de ultima generaţie, pentru a-i iniţia şi pregăti ca viitori specialişti în domeniu. Potrivit organizatorilor, scopul Electrotech este să creeze o punte de cunoştinţe, dar şi de comunicare companiile de top de din domeniul tehnic şi studenţii facultăţilor de profil. Companiile invitate vor avea ocazia de a-şi prezenta activitatea, de a participa la un dialog deschis cu studenţii şi au şansa de a selecta pe cei mai buni în vederea unei colaborări ulterioare. Totodată, studenţii pot intra în contact direct cu liderii de piaţă din domeniu, având acces la cele mai noi informaţii şi descoperiri, expuse de profesioniştii domeniului. În acelaşi timp, ElectroTech le oferă studenţilor oportunitatea de a fi aleşi pentru efectuarea unui stagiu de practică. Prezentările companiilor vor avea loc în clădirea de pe Str. Bariţiu nr.26-28 a Universităţii Tehnice. Facultăţile care vor participa la eveniment sunt Facultatea de Automatică şi Calculatoare, Facultatea de Electronică,Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei şi Facultatea de Inginerie Electrică. Evenimentul, ajuns la ediţia cu numărul 11, va avea prezente firmele PropertyShark, AROBS Transilvania Software, Siemens, Codespring, Transart, netmatch, Pentalog şi Evozon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter