Actualitate

Se deschide ştrandul “Sun”. Află când este intrarea liberă

Ştrandul municipal „Sun” se deschide vineri, 6 iunie şi va funcţiona zilnic între orele 9.00-20.00.

Foto arhiva Foto arhiva

Tarifele vor fi următoarele: 6 lei/zi intrarea pentru copii până la 14 ani; 12 lei/zi intrarea pentru adulţi; 6 lei/şezlon + 5 lei garanţie. Pe parcursul zilei de vineri, 6 iunie 2014, intrarea va fi liberă.

Potrivit reprezentanţilor Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, înainte de deschiderea oficială a ştrandului, pe terenul acestuia a avut loc o acţiune de dezinsecţie.


Cei care doresc să practice sport au mai multe variante. În cadrul complexului pot juca tenis de câmp şi de masă şi fotbal contra următoarelor tarife: 24 lei/oră – închirierea terenului de tenis de câmp; 12 lei/oră – închirierea mesei de tenis; 115 lei/oră – închirierea terenului de fotbal. Pentru terenul de fotbal, cei interesaţi vor avea şi posibilitatea de a achiziţiona abonamente lunare, în acest caz costul pe oră ajungând la 105 lei. Programul pentru închirierea terenurilor de sport va fi zilnic între orele 8.00- 22.00.

De asemenea, complexul „Sun” mai are în incintă un magazin în care se comercializează produse de baie şi jucării pentru copii, dar şi o terasă unde clujenii se pot delecta cu îngheţată şi răcoritoare.

abonare newsletter