Actualitate

Studenţi clujeni, premiaţi în Ungaria

<p>Cinci studenţi clujeni de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor au reuşit să obţină premiul I, II şi III la cea de a XXX-a ediţie a Olimpiadei Naţionale Studenţeşti din Ungaria, domeniul Ştiinţe Economice.</p> <p />

Olimpiada a fost organizată la Gödöllő, în perioada 14-16 aprilie 2011.În domeniul Ştiinţe Economice, au fost prezentate în total 516 de lucrări în 43 de secţiuni.

Premisa participării la această Olimpiadă organizată bianual este obţinerea unui premiu la Olimpiada Studenţească din Ardeal, organizată de Asociaţia Studenţilor Maghiari din Cluj, asociaţie care a asigurat şi suportul logistic şi organizatoric pentru deplasarea tinerilor clujeni.


Din cadrul FSEGA, şapte studenţi au participat la Olimpiada Naţională Studenţească din Ungaria, cinci dintre ei întorcându-se acasă cu premii. Astfel, Suta Anita, studentă în anul I la masteratul de Strategii şi Politici de Marketing linia maghiară, a obţinut locul I la evenimentul organizat la Universitatea Szent István, Facultatea de Economie şi Ştiinţe Sociale, cu lucrarea „I was born to take care of you – Marketing social – Campanie antifumat!”. Laczkó Dénes şi Vincze Tamás a obţinut premiul II şi un premiu special cu lucrarea „De la grâu la pâine – Decizii strategice pe piaţa produselor de cereale din ţară”. Şi Lőrincz Márta a obţinut tot premiul II pentru lucrarea „Risc valutar”, iar Kudor Emese a obţinut premiul III cu lucrarea „Relaţia dintre comportamentul investiţional şi finaţele comportamentale”.

abonare newsletter