Actualitate

Inconştienţă maximă: un tânăr rupt de beat şi fără permis a băgat un om nevinovat în spital

Viteza şi alcoolul puteau să-i fie fatale unui tânăr de 20 ani. Două persoane au ajuns la spital din cauza inconştienţei acestuia după ce maşina în care se afla a derapat, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un alt autoturism condus regulamentar din sens opus.

La data de 18 mai ora 01:20 pe DN1 E60, pe raza comunei Ciucea, în localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a două autovehicule.

Conform primelor verificări, un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autovehicul prin comuna Ciucea, spre Oradea, pe fondul neadaptării vitezei la condiiţile de carosabil umed, a derapat şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar spre Huedin de un bărbat de 60 ani din judeţul Mureş.


În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul de 20 de ani din comuna Negreni nu deţinea permis de conducere, iar autovehiculul condus era neînmatriculat.

Totodată, s-a stabilit că tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În urma impactului, tânărul de 20 de ani a fost rănit uşor, fiind transportat de către echipajul SMURD la Spitalul Orăşenesc Huedin.

Pagubele materiale rezultate în urma coliziunii dintre cele două autovehicule se ridică la aproximativ 9.000 lei.


Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru a identifica circumstanţele exacte ale producerii accidentului şi luarea măsurilor legale care se impun.

Ultimele Stiri
abonare newsletter