Actualitate

Arme şi căţeluşi la Expo Transilvania

În acest weekend vor avea loc la Expo Transilvania două târguri. Vezi despre ce e vorba.

Expo Transilvania Expo Transilvania

Sâmbătă şi duminică, de la ora 10, la centrul Expo Transilvania vor avea loc târgurile „Transilvania Hunting & Fishing” şi „Zoo Pet Fair”.

Primul se adresează vânătorilor, pescarilor şi iubitorilor de drumeţii, în timp ce al doilea este specializat pe animale de companie.


Astfel, în cadrul „Transilvania Hunting & Fishing” vor fi prezentate lansete şi mulinete pentru pescuit sportiv şi de agreement,  arme de vânătoare, muniţie, echipamente pentru drumeţii şi camping, arme şi muniţie airsoft, bărci etc. În cadrul expoziţiei vor avea loc diverse evenimente precum o demonstrație de pescuit la musca, ateliere pentru pescuitul la rubensiană, mach și boloneză, demonstrații și trageri  airsoft sau tractarea unei mașini cu un băț de somn.

Târgul „Zoo Pet Fair” este specializat pe produse, hrană și accesorii pentru  animale domestice și de companie. Pe toată perioadă târgului va avea loc o expoziție de porumbei, păuni , găini, rațe, prepelițe şi iepuri. De asemenea, va fi organizate o paradă a raselor canine, o prezentare de modă canină, dar şi demonstraţii de dog dancing. În plus, va avea loc şi un concurs pentru titlul de cea mai frumoasă corcitură, fiind acceptați și câinii de pe lângă blocuri pe care i-au adoptat copii cu condiția ca animalele să fie igienizate şi vaccinate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter