Actualitate

Primăria pune la bătaie 445.000 euro pentru aparate de fitness în aer liber

În urmă cu trei ani a apărut în Cluj-Napoca, "moda" aparatelor de fitness în parcurile din oraş. Acestea au fost cumpărate şi montate de Primărie.

Primăria Cluj-Napoca a lansat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) un anunţ privind lansarea licitaţiei pentru cumpărarea de aparate de fitness în aer liber. Conform anunţului, va fi încheiat un acord cadru cu un singur operator pe o perioadă de patru ani pentru furnizarea acestor aparate. 
Valoarea estimată a acordului este de 2.055.000 lei (aproape 445.000 euro) fără TVA. Frecvenţa contractelor care vor fi atribuite este anuală, iar valoarea contractelor subsecvente este de 513.750 lei (114.000 euro) fără TVA pentru un singur contract. 
În cei 445.000 euro este inclusă cumpărarea, furnizarea şi montarea aparatelor de fitness. În anunţ mai este precizat faptul că firma care va fi desemnată câştigătoare va trebui să furnizeze un anumit număr de aparate. Plata acestora se va face din bugetul local.
Licitaţia va fi una deschisă, iar modalitatea de atribuite va fi offline. 

Ce aparate cumpără Primăria

În caietul de sarcini se arată că vor fi cumpărate mai multe aparate printre care se numără următoarele: aparat fitness pentru musculatura gambelor – minim două persoane cu panou despărţitor (minim două - maxim 10 bucăţi), valoarea estimată fiind de 95.000 lei; aparat fitness pentru musculatura membrelor inferioare+superioare – minim două persoane fără panou despărţitor (minim două - maxim 10 bucăţi), valoarea estimată fiind de 80.000 lei; aparat fitness pentru musculatura toracelui- minim două persoane, cu panou despărţitor (minim două - maxim 10 bucăţi), valoarea estimată fiind de 110.000 lei; aparat fitness pentru musculatura toracelui- minim două persoane, cu panou despărţitor (minim două - maxim 10 bucăţi), valoarea estimată fiind de 90.000 lei; aparat fitness pentru musculatura membrelor superioare + spate – minim două persoane, cu panou despărţitor (minim două - maxim 10 bucăţi), valoarea estimată fiind de 115.000 lei; aparat fitness pentru musculatura membrelor superioare + spate – minim două persoane, fără panou despărţitor (minim două - maxim 10 bucăţi), valoarea estimată fiind de 100.000 lei; aparat fitness pentru musculatura abdomenului + membre inferioare – minim două persoane, fără panou despărţitor (minim două - maxim 10 bucăţi), valoarea estimată fiind de 90.000 lei.


În urmă cu trei ani, Primăria Cluj-Napoca a amplasat aparate de fitness în aer liber în zece locaţii din oraş, majoritatea dintre acestea fiind în parcuri. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter