Actualitate

Produs posibil infectat cu salmonella într-un supermarket din Cluj

Într-un supermarket din Cluj, printr-un anunţ postat la casele de marcat li se cere clienţilor să returneze un produs care ar putea fi infectat cu salmonella.

Produs posibil infectat cu salmonella într-un supermarket din Cluj Produs posibil infectat cu salmonella într-un supermarket din Cluj

Este vorba despre supermarketul Lidl care îşi anunţă clienţii asupra faptului că un produs a fost scos de la comercializare, iar cei care l-au cumpărat deja îl pot aduce înapoi, indiferent dacă mai au sau nu bonul. Informaţia a fost făcută publică doar prin intermediul unui afiş la casele de marcat din magazin şi nu prin alte mijloace de informare. 

Potrivit bzc.ro, anunţul menţionat atenţionează consumatorii că unul dintre producătorii cu care Lidl face afaceri a rechemat în mod voluntar de la vânzare, din motive de protecţie a consumatorului, un produs comercializat în magazinele Lidl, şi anume “Tableta cu fulgi de nucă de cocos”. Cu toate că pe pachetele produsului termenul de valabilitate arată că acesta poate fi consumat până la data de 13.08.2014, producătorul atrage atenţia consumatorilor asupra faptului că nu se exclude posibilitatea contaminării microbiologice a acestuia cu salmonella. 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter