Actualitate

Cum să petreci ziua de 1 Mai? Poţi să vezi Clujul aşa cum nu îl ştii

Clujenii care nu vor alege să petreacă ziua de 1 Mai la grătar sau în aer liber pot să participe la o acţiune inedită în centrul oraşului.

Cum să petreci ziua de 1 Mai? Poţi să vezi Clujul aşa cum nu îl ştii Cum să petreci ziua de 1 Mai? Poţi să vezi Clujul aşa cum nu îl ştii

Începând cu data de 1 mai 2014, în centrul istoric al oraşului vor avea loc tururi ghidate, eveniment organizat de Primăria Cluj-Napoca, prin Centrul de Informare Turistică, în parteneriat cu Asociaţia Cluj Guided Tours. Aceste tururi au menirea de a prezenta centrul turistic al oraşului într-o manieră atractivă şi educativă, atât pentru vizitatorii municipiului Cluj-Napoca, cât şi pentru clujenii care doresc să-şi cunoască mai bine oraşul.

Tururile ghidate gratuite vor fi organizate zilnic, în limba engleză, de la ora 11, respectiv 18. În fiecare sâmbătă de la ora 18 şi duminică de la ora 11, turul va fi prezentat şi în limba română.


Locul de întâlnire pentru participanţii la un astfel de tur ghidat este Piaţa Unirii, lângă ansamblul statuar Matei Corvin. 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter