Actualitate

SCANDAL în sediul poliţiei din Dej

Scene de groază în sediul poliţiei din Dej! Oamenii legii au fost ameninţaţi cu MOARTEA de un bărbat care urma să fie supus unor audieri după ce ar fi bătut un bărbat. Scandalagiul a sărit la "gâtul" poliţiştilor, moment în care s-a rănit de mobilier. A fost transportat la spital, iar aici scandalul a continuat...

Scandalul a fost făcut de un bărbat de 33 de ani din Nimigea, judeţul Bistriţa-Năsăud. El a devenit violent aseară in sediul Poliţiei Municipiului Dej după ce l-a bătut pe tatăl concubinei. Victima a apucat să sune la 112, iar în scurt timp, un echipaj de politie a ajuns la faţa locului. 

Oamenii legii l-au condus pe agresor la sediul poliţiei pentru a lămuri ce s-a întâmplat, dar bărbatul a devenit violent. După ce i-a ameninţat pe poliţişti cu moartea, a devenit agitat, rănindu-se de mobilierul din biroul unde era audiat. Pentru el a fost solicitat un echipaj SMURD, care l-a transportat la spital. Nici acolo bărbatul nu s-a liniştit, ieşind din Camera Primiri Urgenţă în holul spitalului pentru a-l căuta pe poliţistul care l-a incătuşat la secţie. Agentii prezenţi la spital l-au imobilizat şi i-au pus din nou cătuşele, după care a fost redat pe mâna medicilor. În timpul operaţiunii de imobilizare şi încătuşare, bărbatul violent i-a spart telefonul mobil unuia dintre agenţi, informează dejeanul.ro.


În cele din urmă bărbatul a fost internat la secţia de Psihiatrie.Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Video: dejeanul.ro

abonare newsletter