Actualitate

Johnny Depp vrea să refacă fosta sa trupă rock

Actorul american Johnny Depp intenţionează să reformeze fosta sa trupă rock, The Kids, în urma încurajărilor primite de la noua lui logodnică, actriţa Amber Heard.

Starul hollywoodian, în vârstă de 50 de ani, plănuieşte să facă o pauză în cariera cinematografică şi să reînfiinţeze trupa The Kids, alături de care nu a mai cântat de peste 30 de ani, potrivit Mediafax.

"Este ceva ce îşi dorea să facă de ceva vreme. E un rocker frustrat şi, deşi are mare succes ca actor, tot îşi doreşte să reuşească şi în muzică", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.


Starul francizei "Piraţii din Caraibe" a fost încurajat în acest proiect muzical de noua sa logodnică, Amber Heard, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor pentru "The Rum Diary" din 2011. Amber i-a spus că ar trebui să încerce să îşi recâştige poziţia de chitarist principal în trupa sa rock.

"Aceasta este şansa lui de a-şi trăi visul şi de a vedea cum ar fi putut să fie viaţa lui. Însă e îngrijorat din cauza faptului că experţii şi criticii muzicali ar putea să fie aspri cu el", a adăugat aceeaşi sursă.


Trupa The Kids a decis să se destrame în 1984, după ce s-a mutat din Florida la Los Angeles, în momentul în care Johnny Depp a primit un rol în filmul "A Nightmare on Elm Street".

Ultimele Stiri
abonare newsletter