Actualitate

UPDATE: Viața de noapte în Cluj ca în Vestul Sălbatic!

Patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore pentru distrugere și tulburarea liniștii publice după ce au provocat un scandal într-un club din centrul Clujului. Cei patru s-au aflat sub influența băuturilor alcoolice.

UPDATE: Alte două persoane, un bărbat și o femeie, au fost reținute în urma scandalului din noaptea de vineri spre sâmbătă. Cele 4 persoane reținute vor fi prezentate la Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de  arestare preventivă.

„Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de reprezentantul unui local public din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că, în 05.04.2014, în jurul orelor 2.30, un grup de mai multe persoane, bărbaţi şi femei, pe fondul consumului de alcool, ar fi produs distrugeri în interiorul localului. Poliţiştii au realizat cercetarea locului faptei, iar prin ordonanţa din data de 05.04.2014 s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniștii publice, folosirea fără drept de obiecte periculoase şi distrugere. În baza probatoriului administrat procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale cu privire la aceste fapte faţă de 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 33 ani, 2 dintre aceştia fiind reţinuţi pe o perioada de 24 ore", potrivit IPJ Cluj.


Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele.

Etichete: ipj cluj bataie politie
abonare newsletter