Actualitate

Căţeii fără stăpân vor fi aduşi în Piaţa Mihai Viteazul. Află când şi de ce!

Centrul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân al Primăriei Cluj găzduieşte câteva sute de câini fără stăpân adunaţi de pe străzile din municipiu.

Ziua Internaţională a Animalelor fără Stăpân va fi marcată, sâmbătă, la Cluj-Napoca, în Piaţa Mihai Viteazul.

Asociaţia NUCA Animal Welfare invită toţi clujenii iubitori de animale, sâmbătă, 5 aprilie 2014, între orele 10.00 - 17.00 în Piaţa Mihai Viteazul, zona pietonală, la evenimentul: "Adoptă un câine abandonat".


“Peste 25 de căţei de căţei de la Centrul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân al Primăriei Cluj vă aşteaptă nerăbdători să veniţi şi să îi cunoaşteţi - şi de ce nu - să îi luaţi acasă. Adopţia este ultima şansă pentru aceştia, iar prin adopţie se salveza două vieţi: a
căţelului adoptat, dar şi cea a următorului câine abandonat care va primi un loc temporar în boxa care s-a eliberat astfel”, spun organizatorii evenimentului.

Toţi căţeii sunt deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi, microcipati şi cu carnete de sănătate, pregătiţi să îşi urmeze viitorul stăpân. Fiecare căţel adoptat în cadrul evenimentului va beneficia de toate accesoriile necesare (zgardă, lesă, boluri, jucării) din partea asociaţiei NUCA Animal Welfare, iar Joker K9 oferă trei şedinţe de dresaj gratuite.
"Adoptă un câine abandonat" este organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor fără Stăpân (4 aprilie), dar s-a ales sâmbătă pentru a oferi posibilitatea de participare şi persoanelor care lucrează în timpul săptămânii.


Pentru cei care nu sunt încă decişi să adopte şi au nevoie de mai mult timp de gândire, asociaţia NUCA le oferă posibilitatea să ia în foster unul dintre căţei, adică în "adopţie temporară" până la găsirea unui stăpân defintiv.

abonare newsletter