Actualitate

FOTO PERICOL pe Bulevardul Muncii. Un brad de mari dimensiuni stă să cadă pe carosabil. Şi PIETONII sunt ÎN PERICOL

Caz de o nepăsare crasă pe Bulevardul Muncii. Un brad de mari dimensiuni stă să cadă pe carosabil, punând viaţa pietonilor în pericol, dar şi a şoferilor. În curtea firmei SC Mecanica Marius SA, bradul se mai sprijină doar în firele de curent fără ca cineva să intervină şi să ia atitudine. Reprezentanţii firmei nu răspund la telefon, la fel şi reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca. Poate se vor mobiliza doar în cazul când, Doamne fereşte, se va produce o tragedie.

Pe Bulevardul Muncii, la numărul 10, în curtea firmei SC Mecanica Marius SA, bradul s-a înclinat foarte mult, cel mai probabil de la vânt, şi stă să cadă în orice moment. Potrivit locuitorilor din zonă, bradul stă în această poziţie de cel puţin o săptămână fără ca cineva să fi intervenit.

Singurii care ne-au oferit informaţii au fost cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. Cei de la ISU ne-au explicat că cei care au în proprietate bradul respectiv au obligaţia să gestioneze situaţia de risc pentru a nu pune în pericol viaţa cetăţenilor. "Proprietarul trebuie să se autosesizeze, iar dacă există un pericol iminent şi real pot face sesizare la 112", spun aceştia.


În ciuda insistenţelor, reprezentanţii firmei SC Mecanica Marius SA şi ai Primăriei Cluj-Napoca nu au putut fi contactaţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter