Actualitate

UPDATE - Accident rutier cu patru victime pe podul IRA. O persoană a fost transportată la UPU

Un accident rutier, în care au fost implicate trei autorisme, a avut loc în urmă cu câteva minute pe podul IRA de pe strada Aurel Vlaicu. În urma incidentului patru persoane au fost rănite

Foto: Arhiva Monitorulcj.ro Foto: Arhiva Monitorulcj.ro

La data de  27 martie, ora 13:40, pe strada Aurel Vlaicu, la intersecţia cu strada Tulgheşului  din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persone şi avarierea a trei autovehicule.

Conducând un autoturism pe strada Aurel Vlaicu, la intersecţia cu strada Tulgheşului, un bărbat de 37 de ani din comuna Apahida, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un autoturism condus în aceeaşi direcţie, intrând în coliziune faţă - spate cu acesta şi proiectându-l într-un autoturism oprit la indicatorul STOP.


"Din primele verificări rezultă faptul că un conducător auto care se deplasa din Cluj-Napoca spre Apahida, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula în faţa sa, pe strada Aurel Vlaicu. În urma impactului conducătorul celui de al doilea vehicul a fost rănit fiind transportat cu o ambulanţă la UPU 1 Cluj-Napoca", a declarat pentru Monitorul de Cluj, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

În cauză, poliţiştii continuă verificările pentru a identifica împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier.

abonare newsletter