Actualitate

Salina Turda a participat la un târg de turism

După Romexpo București, iată că reprezentanții Salina Turda și-au făcut simțită prezența și la târgul de turism de la Cluj-Napoca ce a avut loc la finele săptămânii.

Salina Turda a participat la un târg de turism Salina Turda a participat la un târg de turism

Participarea Târgul de Turism Touristica este una din actiunile care fac parte din strategia de dezvoltare și promovare turistică a Salinei Turda.

În cadrul targului, Salina Turda a promovat reducerea de 50% acordată pentru elevi la biletele de intrare în Salină în perioada „Școala altfel” 07-11.04.2014.


Salina Turda a fost reprezentată prin Gianina Ciobanca - consilier marketing, Ananie Hirișcău - coordonator, Nemes Arpad și Attila Lovasz - ghid turistic.

Reaminitm că recent conducerea Salinei Turda a venit cu o inițiativă în sprijinul elevilor turdeni și nu numai, de reducere a tarifelor de vizitare a obiectivului turistic.


Decizia aparține Consiliul de Administrație al SC Turda Salina Durgău SA, prezidat de Cristian Matei, care a hotărât reducerea tarifului de intrare în Salina Turda cu 50 %  pentru perioada săptămânii ,,Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun”.

În această perioadă, Salina Turda organizează și găzduiește o serie de activități culturale, educative, sportive, dintre care amintim: concursuri de bowling, tenis de masă, dicție, concurs de poezie, minigolf etc., iar cei mai buni vor fi premiați. De asemenea, Ansamblul 60 plus din Alba Iulia va susține un repertoriu de cântece populare românești.

Ultimele Stiri
abonare newsletter