Actualitate

Șoferul care a dus un pasager PE MAȘINĂ a rămas fără permis. Și călătorul a fost amendat!

Un bărbat din Turda a fost amendat de polițiștii clujeni după ce a transportat, în data de 18 martie, un minor de 17 în porbagajul unei mașini și un tânăr de 19 ani pe plafonul autorurismului.

”La data de 18 martie, în jurul orei 21:30, în timp ce se deplasa pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiul Turda, conducătorul auto a transportat un tânăr de 19 ani din Turda pe plafonul autoturismului şi un minor de 17 ani din Turda în portbagajul deschis al acestuia. Totodată, șoferul nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar în sensul giratoriu de pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiul Turda. În acest context, conducătorul auto a fost amendat şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere pentru 30 de zile”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, tânărul care circula pe plafonul autovehicului, precum şi minorul aflat în portbagajul deschis al autovehicului, au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor în sau pe vehicule.

abonare newsletter