Actualitate

Şoferul din vina căruia a murit fiica lui, în accidentul din Luncani, a fost arestat

În urma accidentului care a avut loc în Luncani, în 15 martie, soldat cu decesul unei fete de 13 ani şi rănirea a trei persoane, şoferul care a provocat accidentul a fost arestat pentru 24 de ore.

sursa foto: someseanul.ro sursa foto: someseanul.ro

La data de 20 martie, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de şoferul de 44 de ani din comuna Luna pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute de Codul penal. Măsura a fost luată după ce bărbatul a provocat accidentul de circulaţie soldat cu decesul unei fete de 13 ani.

"Luarea măsurii a avut la bază probatoriul administrat în urma accidentului rutier produs la data de 15 martie a.c., constând în aceea că bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 F, a provocat un accident de circulaţie soldat cu decesul unei minore de 13 ani şi rănirea altor trei persoane", au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.


Bărbatul a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Cluj.

Vă reamintim că şoferul de 44 de ani a provocat un accident rutier grav, sâmbătă 15 martie, în localitatea Luncani. El s-a urcat beat la volan, în maşină fiind şi fiicele acestuia, în vârstă de 13 ani, respectiv 19 ani şi soţia lui. La un moment dat, în timp ce se deplasa pe direcţia Lunca Mureşului - Luncani, a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit violent de un stâlp. Potrivit poliţiştilor, şoferul circula cu viteză mare. 


În urma impactului, fiica de 13 ani a şoferului a murit, iar soţia şi cealaltă fiică au fost rănite. 

La faţa locului a fost solicitată şi intervenţia unui elicopter SMURD de la Târgu Mureş, pentru a acorda îngrijiri medicale fetei de 13 ani, dar, din păcate, nu a supravieţuit. 


Cercetările sunt continuate de către poliţişti, clujeanul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute de Codul penal. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter