Actualitate

Şeful DSVSA Cluj spune că în dosarul "mafia cărnii" a fost audiat ca martor

Şeful Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Cluj, Nicolae Pivariu, spune că a fost audiat, timp de mai multe ore în noaptea de miercuri spre joi, la Structura Centrală a DIICOT, în calitate de martor în dosarul "mafia cărnii", precizând că nu poate da detalii.

Şeful Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Cluj, Nicolae Pivariu, a declarat, joi, că nu poate oferi detalii, fiind vorba despre o anchetă în desfăşurare.

"Am fost audiat mai multe ore, azi noapte (în noaptea de miercuri spre joi - n.r.), în calitate de martor, în dosarul cărnii la Bucureşti, de către procurorii Structurii Centrale a DIICOT. Nu ştiu câte ore a durat. Erau nişte interceptări. Nu pot spune mai multe pentru că este o anchetă în desfăşurare", a afirmat Pivariu.


El a menţionat că este în drum spre Cluj-Napoca, urmând să se întoarcă la serviciu.

Anterior, surse judiciare declarau că şeful Direcţiei Sanitare Veterinare Cluj, Nicolae Pivariu, este suspectat în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 15 milioane de euro şi punere în circulaţie de carne alterată.


Conform surselor citate, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală l-au ridicat miercuri pe Pivariu de la locuinţa sa şi l-au adus la Bucureşti pentru a-l audia. Alături de acesta erau audiate şi alte persoane, în dosarul "mafia cărnii".

abonare newsletter