Actualitate

Concursul de curățenie pentru asociațiile de proprietari, reluat anul acesta

În perioada aprilie – iunie va avea loc concursul Curățenie Generală în cadrul căruia asociațiile de locatari sau proprietari vor face curățenie în zona blocurilor, fiind alocate apoi premii în urma unei evaluări a reprezentanților Primăriei.

Primarul Emil Boc a anunțat miercuri reluarea concursului între asociațiile de locatari/proprietari.

“Și anul acesta vom aplica și derula programul Curățenie Generală. Acesta înseamnă concurs de curăţenie între asociaţiile de proprietari şi locatari. Valoarea totală a premiilor este de 135.000 lei, distribuite astfel: 20 premii I în valoare de 2.000 lei, 20 premii II în valoare de 1.500 lei, 40 premii III în valoare de 1.000 lei și 50 de mențiuni în valoare de 500 lei”, a declarat primarul.


Boc a adăugat că asociaţiile de proprietari pot să înceapă curăţenia, oficial competiţia declanşată în 1 aprilie şi se va încheia în 5 iunie când comisiile de specialitate ale Consiliului Local vor nominaliza persoane care se vor deplasa în teren şi vor verifica starea curăţeniei, axându-se pe următoarele aspecte: spaţiile verzi, arborii toaletaţi, gardul viu, zona parcării, zona de intrare în bloc şi tot ceea ce înseamnă întreţinerea spaţiului din jurul blocului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter