Actualitate

Peste 200 de jandarmi la meciul dintre U Cluj şi Dinamo. 26 de suporteri au interdicţie pe Cluj Arena

Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele U cluj şi Dinamo Bucureşti ce se desfăşura sâmbătă, pe Cluj Arena.

Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc mediu, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a stadionului Cluj Arena, cât şi pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor.

De asemnea, 120 de agenţi ai firmei de pază vor fi angrenaţi pentru executarea acestor atribuţii.


 26 de suporteri au interdicţie pe Cluj Arena

20 suporteri ai echipei „F.C. Universitatea Cluj” şi 6 suporteri ai echipei „F.C. Dinamo Bucureşti” au  interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion.

În  cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.


Restabilirea ordinii publice în interiorul bazei sportive se executã de cãtre efectivele de jandarmi, conform legislaţiei în vigoare.

Meciul va avea loc sâmbătă, 15 martie a.c., începând cu ora 17.45, pe stadionul Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca se va desfăşura  meciul de fotbal dintre echipele „F.C.Universitatea Cluj” şi „F.C. Dinamo Bucureşti”, din cadrul Ligii I, ediţia 2013-2014.

Ultimele Stiri
abonare newsletter