Actualitate

Accident grav cu patru maşini şi patru răniţi în Căşeiu

O femeie de 40 de ani a fost rănită grav, iar alte trei persoane au suferit răni uşoare în urma unui accident rutier provocat de un şofer de 25 de ani, în comuna Căşeiu, pe DN 1C.

În 7 martie, ora 12.00, un bărbat de 25 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1C, pe raza comunei Căşeiu, judeţul Cluj, din direcţia Dej spre Baia-Mare, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul din faţa sa, proiectându-l pe acesta din urmă într-o autoutilitară, oprită pe carosabil pentru a efectua un viraj la dreapta.

Conform poliţiştilor clujeni, în urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu poarta de acces a unui imobil din zonă.


Primul autoturism, în urma coliziunii, a trecut cu partea din spate stânga pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din direcţia Baia-Mare spre Dej.

În urma accidentului, o pasageră de 40 ani, din cel de-al doilea autoturism, a fost rănită grav, iar alte trei persoane au fost rănite uşor.
Valoarea pagubelor produse în urma accidentului se ridică la aproximativ 30.000 de lei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.


 

abonare newsletter