Actualitate

Concerte pentru ajutorarea copiilor orfani

În perioada 7-15 martie, în Cluj vor fi organizate o serie de concerte cu scop caritabil pentru a fi ajutate familiile monoparentale şi copiii orfani.

Evenimentul este organizat de Fundaţia “Inima Copilului” în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj, Primăriile din Cluj-Napoca, Baciu, Apahida, Floreşti şi cu mall-uri Polus Center şi Iulius.

Pe parcursul a cinci zile vor fi organizate concerte, în diferite locaţii ale judeţului, iar doritorii pot dona anumite sume de bani pentru ajutorarea familiilor monoparentale, adică a mamelor cu mai mulţi copii, şi a copiilor orfani.


Programul concertelor

În data de 7 martie , cu începere de la ora 17.00, concertele vor avea loc la Casa de Cultură din Baciu, iar cu începere de la ora 19.00 în Polus Center. În data de 8 martie spectacolul se va desfăşura în Casa de Cultură din Gilău, de la ora 17.00, iar în ziua următoare, de la aceeaşi oră, în Casa de Cultură din Apahida.

În 13 martie gazda concertelor caritabile va fi Iulius Mall, de la ora 17.00 iar în data de 15 martie spectacolul se va desfăşura la Casa de Cultură Floreşti.


 

 


 

Etichete: concerte
abonare newsletter