Actualitate

Cel mai popular “selfie” din toate timpurile - FOTO

O fotografie “selfie” realizată la premiile Oscar a devenit cel mai preluat mesaj de pe platforma Twitter. La şase ore de la publicare a fost redistribuit de 3 milioane de ori.

Cel mai popular “selfie” din toate timpurile Cel mai popular “selfie” din toate timpurile

Ellen DeGeneres a reuşit să bată recordul celor mai preluate (retweet) mesaje de pe Twitter cu o fotografie “selfie”. Ellen a rugat-o pe Meryl Streep să facă o fotografie cu ea cu telefonul mobil, dar mai mulţi actori s-au alăturat celor două astfel că în cel mai popular “selfie” din lume apar Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep, Julia Roberts, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Lupita Nyong'o, Kevin Spacey, Channing Tatum şi Jared Leto. Fotografia a fost realizată de Bradley Cooper, cu telefonul mobil. “Dacă braţul lui Bradley ar fi fost mai lung. Cea mai tare fotografie din toate timpurile”, a scris Ellen DeGeneres pe Twitter în momentul în care a publicat fotografia.

În timpul celei de-a 86-a ediţii a galei premiilor Oscar, care a avut loc duminică seară, la Dolby Theatre din Los Angeles, gazda evenimentului, Ellen DeGeneres, le-a cerut mai multor vedete să i se alăture pentru un "selfie", adăugând că îşi doreşte ca această fotografie să devină cel mai preluat (retweet-uit) mesaj pe platforma Twitter.


La puţin timp după ce a publicat fotografia, Twitter s-a confruntat cu dificultăţi de funcţionare, potrivit variety.com. Fotografia a fost preluată de peste 750.000 de ori în primele 45 de minute.

Ultimele Stiri
abonare newsletter