Actualitate

UPDATE: Şoferul BMW-ului care a accidentat mortal un biciclist consumase băuturi alcoolice

Un biciclist a fost accidentat mortal, în zona podului Napoca, pe strada Splaiul Independenţei, în urmă cu puţin timp.

UPDATE

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, din primele cercetări reiese că tânărul care l-a accidentat pe biciclist consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

“În urma testării cu aparatul etilotest, a reieşit o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, De asemenea, din primele verificări reiese că biciclistul a fost angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni”, a declarat purt[torul de cuv\nt al IPJ Cluj.  


Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, conducătorul auto, în vârstă de 23 de ani a părăsit locul accidentului, însă ulterior s-a reuşit identificarea acestuia. Biciclistul avea 72 de ani. Cercetările pentru stabilirea cauzelor accidentului sunt în derulare.

“Poliţia a fost sesizată în jurul orei 10.00 cu privire la accidentarea mortală a unui biciclist în vârstă de 72 de ani, pe Splaiul Independenţei. Conducătorul auto, în vârstă de 23 de ani a părăsit locul accidentului, dar în urma eforturilor s-a reuşit identificarea ulterioară a acestuia. Cerectările sunt în derulare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Ultimele Stiri
abonare newsletter