Actualitate

Viktor Ianukovici se află în Rusia unde va susţine vineri o conferinţă de presă

Preşedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, va susţine o conferinţă de presă, vineri, din Rusia, relatează agenţiile de presă ruse.

Conferinţa de presă este programată vineri la ora 17.00 (15.00, ora României), la Rostov-pe-don, oraş situat la 20 de kilometri de Doneţk, fieful electoral al lui Ianukovici, informează Medifax.

Joi dimineaţă, Viktor Ianukovici a declarat că se consideră în continuare preşedintele Ucrainei şi a cerut Moscovei să îi garanteze securitatea, au anunţat joi agenţiile ruse.


Ianukovici a declarat că se consideră în continuare preşedintele Ucrainei şi consideră nelegitime deciziile luate de Parlament, care a votat destituirea sa şi instaurarea unei puteri de tranziţie, într-o declaraţie transmisă joi agenţiilor de presă ruseşti. Ianukovici, care a dispărut după ce a încercat fără succes, sâmbătă, să urce la bordul unui avion în Doneţk, nu a oferit niciun indiciu cu privire la locul unde se află. El a cerut Rusiei să îi garanteze "securitatea personală" în faţa "extremiştilor".

Ultimele Stiri
abonare newsletter