Actualitate

Hoț de telefoane, fugărit și imobilizat de câțiva clujeni din Zorilor

Un bărbat a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, după ce a încercat ieri să fure telefonul unui tinere, însă a fost prins de mai mulți clujeni alertați de țipetele victimei.

Hoț de telefoane, fugărit și imobilizat de câțiva clujeni din Zorilor Hoț de telefoane, fugărit și imobilizat de câțiva clujeni din Zorilor

O tânără de 19 de ani a sesizat ieri Poliţia municipiului Cluj-Napoca după ce, în timp ce se deplasa pe strada Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, ajungând într-un loc mai izolat, lângă nişte garaje, a fost acostată de către un individ necunoscut, care i-a luat telefonul mobil și a fugit. Tânăra l-a urmărit pe bărbat, iar persoanele din jur, alertate de ţipetele victimei, au reuşit să-l prindă.

Poliţiştii l-au imobilizat şi legitimat pe bărbat, stabilind că este vorba despre un tânăr de 24 ani din comuna Aiton, judeţul Cluj.


În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că tânărul ar fi comis încă alte două infracţiuni de tâlhărie, comise pe raza municipiului Cluj-Napoca în luna februarie a acestui an. 

 Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat în Instanţă cu propunere de arestare preventivă, acesta fiind cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

abonare newsletter