Actualitate

Pleacă Tothăzan din Consiliul Local Turda, revine însă Cordiș!

Componența forului deliberativ turdean va suferi o modificare începând de săptămâna viitoare când, în cadrul ședinței ordinare de joi sunt propuse două proiecte de hotărâre ce vizează consilierii PDL.

Primul face referire la încetarea de drept a mandatului de consilier local al lui Tothăzan Pavel Eugen şi declararea ca vacant a locului ocupat de acesta în Consiliul Local al municipiului Turda. De asemenea, este așteptat girul consilierilor pentru validarea mandatului de consilier local al domnului Cordiş Lucian.

În aceeași ședință se vor purta discuții pe tema cuantumului burselor şcolare ce se vor acorda elevilor din unităţile de învăţământ din municipiul Turda pentru anul şcolar 2013-2014 ; condițiile de emitere a deciziei de impunere în sistem informatizat, soluţionarea cererilor de acordare a înlesnirilor la plata impozitelor şi taxelor locale depuse de persoane fizice.


Aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului Municipal Turda, aflat în subordinea Consiliului Local al Municipiului Turda, dar șI a taxelor speciale aferente anului 2014 pentru prestarea de către Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Turda a unor servicii în interesul persoanelor fizice sunt alte subiecte de dezbatere.

Consilierii locali vor mai decide printre altele asupra unui contract de asociere în vederea administrării eficiente şi punerii în valoare a rezervaţiilor naturale Cheile Turzii şi Cheile Turenilor, concesionări de terenuri, finanțări nerambursabile pentru culte, stabilirea regulamentului organizare şi funcţionare a Grupului de lucru mixt la nivelul Municipiului Turda, finanţării nerambursabile în baza Legii nr. 350/2005 pentru Asociația Sportivă Florin Bordi, Şcoala de Baschet Gheorghe Mureşan.


Ordinea de zi cuprinde peste 30 de proiecte de hotărâre.

Ultimele Stiri
abonare newsletter