Actualitate

Doamna ministru Câmpeanu are de primit o CANĂ: „Veniţi 'mneavoastră la Haţeg sau vin io la Deva?”

Realizările ministrului Muncii Mariana Câmpeanu nu le sunt total necunoscute alegătorilor.

sursa foto: mediafax sursa foto: mediafax

Jurnalistul hunedorean Alin Bena, realizator de emisiuni la o televiziune din Deva, amintește despre întâmplare amuzantă, al cărei protagonist a fost actualul ministru al Muncii.

Invitată la o emisiune cu o moderatoare numai miere şi telefoane prietenoase în direct, Mariana Câmpeanu a fost interpelată în direct de un telespectator:


„- Doamna ministră, io îs din Haţeg, aţi venit la mine la poartă în campanie şi mi-aţi dat o cană cu chipu ‘mneavoastră şi mi-aţi zîs că să vă votez. Şi mi-aţi promis una-alta şi aţi zîs că dacă n-o să vă ţîneţi de cuvînt, să vă dau cu cana în cap...

- O întrebare, o întrebare pentru doamna ministru Mariana Câmpeanu aveţi? - ciripeşte moderatoarea-miere.


- Întrebarea mea, doamna ministră, este cum facem acum: veniţi mneavoastră la Haţeg sau vin io la Deva?”

Vă reamintim că o anchetă realizată de Centrul de Investigaţii media a dezvăluit faptul că Mariana Câmpeanu, actualul ministru al Muncii, i-a dat în 2005, în calitate de șefă a Casei de Pensii Ilfov, "în conditii suspecte" soțului sau, Iulian Campeanu, pensie și indemnizație de însoțitor, ca urmare a încadrării în gradul I de invaliditate deşi acesta nu suferea de nicio boală gravă.


Astfel, doar din indemnizaţia pentru însoţitor  - pe care o primeşte odată cu pensia - Iulian Câmpeanu a încasat, din 2005 şi până în prezent, 54.184 de lei.

Mariana Câmpeanu a refuzat să comenteze dezvăluirile referitoare la pensia de invaliditate a soţului ei, dar revine cu ideea de a economisi bani la buget tăind o parte din alocaţiile pentru copii. Câmpeanu a declarat astăzi că nu a renunțat la ideea de a exclude de la alocaţia de stat de 42 de lei copiii care nu provin din familii nevoiaşe. Decizia ar urma să fie luată după un studiu referitor la un „pachet de bază minim pentru bunăstarea copiilor”. Citeşte articolul aici.


 

Etichete: mariana campeanu
Ultimele Stiri
abonare newsletter