Actualitate

Copil răpit de propriul tată

Poliţiştii clujeni au fost chemaţi să intervină sâmbătă, într-un caz de violenţă în familie, după ce un bărbat şi-a răpit fiul de la mama sa şi l-a încuiat într-un apartament.

O clujeancă de 48 ani a sesizat Poliţia prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că soţul său, în vârstă de 56 ani, a pătruns fără drept în imobilul în care locuia, pe raza comunei Căpuşu Mare, a luat copilul de  doi ani, după care s-a îndreptat spre Cluj-Napoca cu un autoturism.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie s-au deplasat la adresa de domiciliu a soţilor, din municipiul Cluj-Napoca, unde au constatat prezenţa bărbatului în interiorul apartamentului, însă acesta a refuzat orice colaborare cu autorităţile.


Având în vedere comportamentul manifestat de bărbat, pentru a nu pune în pericol integritatea fizică şi psihică a copilului, poliţiştii împreună cu specialiştii I.S.U.J. Cluj au pătruns în apartament. Copilul a fost găsit în interiorul apartamentului şi a fost încredinţat mamei. Deoarece bărbatul manifesta un comportament violent, acesta a fost imobilizat şi transportat cu ambulanţa pentru tratament de specialitate. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident şi pentru aplicarea măsurilor legale.

Etichete: ipj cluj rapire
Ultimele Stiri
abonare newsletter