Actualitate

VIDEO - Ultimul film complet al lui Paul Walker va fi lansat curând

Trailer-ul filmului "Brick Mansions" în care Paul Walker a jucat ultimul său rol a fost postat în urmă cu două zile pe internet.

Ultimul film al lui Paul Walker va fi lansat în 25 aprilie, atât în SUA cât şi în România. În "Brick Mansions", Paul Walker joacă rolul lui Damian, un poliţist sub acoperire, al cărui scop este acela de a se infiltra în cel mai rău famat cartier din Detroit şi de a opri detonarea unei bombe cu neutroni. "Brick Mansions" este de fapt numele unor clădiri din cărămidă care au devenit cartierul infractorilor, iar poliţiştii au ridicat baricade în jurul acestor clădiri pentru a-i feri pe ceilalţi din oraş de răufăcători. 
Din distibuţie mai fac parte David Belle şi RZA. Paul Walker a interpretat rolul lui Damian după ce a suferit o operaţie la genunchi, el considerând că acest rol o adevărată provocare din punct de vedere fizic datorită tehnicilor de parkour din film. David Belle este inventatorul disciplinei de antremanent fizic parkour. 
Scenariul filmului a fost scris de Luc Besson, care a scris şi scenariile producţiilor "Leon" (1994), "The Fifth Element" (1997) şi al seriilor "Transporter" şi "Taken". Brick Mansions este un remake al filmului francez “Banlieu 13″, al cărui scenariu aparţine tot lui Luc Besson şi în care a jucat David Belle. 

 

Etichete: paul walker
Ultimele Stiri
abonare newsletter