Actualitate

Jandarmii clujeni au participat la peste 800 de misiuni în ianuarie

În cursul lunii ianuarie efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj au executat 813 de misiuni la nivelul judeţului.

183 dintre acestea au fost misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestărilor de protest, sportive şi cultural-artistice, în timp ce 432 misiuni de menţinere a ordinii publice atât în mediul urban cât şi rural din judeţul Cluj, în staţiunile montane şi pe traseele turistice adiacente. Pe lângă acestea, au mai fost acţiuni de intervenţie (16), acţiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere (148) şi acţiuni executate în cooperare cu alte instituţii (Poliţia, Parchetul, organele silvice, executorii judecătoreşti, I.T.M. Cluj, DIICOT, RENEL), în număr de 34.

În cadrul acţiunilor organizate atât în mod independent cât şi în colaborare cu efective ale Poliţiei clujene pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional au fost constatate  30   infracţiuni  cu 15 autori reţinuţi.


Au fost aplicate 124 amenzi contravenţionale, pentru încălcarea  unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru comerţ ilicit, în valoare de  aproximativ 29200 lei, în timp ce 80 de persoane au fost sancţionate cu avertisment scris.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter